Winterwandelingen

21
dec
2020

Een overzicht van alle betoverende winterroutes in Puurs-Sint-Amands.

Treed in de voetsporen van Amandus Puers en vind de schat twv € 250  en vele andere prijzen. Vier weken, vier etappes van puzzelen en wandelen voor jong en oud. Oplopende moeilijkheidsgraad tot aan de finale.

Doorkruis Puurs-Sint-Amands en help Bram de verstopplek(ken) van zijn grootvaders fortuin te ontrafelen! Ga op zoek naar kistjes, scan de QR-codes, beantwoord de vragen én maak kans op een smakelijk streekgeschenkje! Een leuke activiteit voor iedereen met een speurneus!

Ibis Puurs vzw stippelde een wandeling uit voor groot en klein. Ontdek het middelpunt van Vlaanderen via de mooiste wegen. Rode pijlen geven de route aan. Je kunt kiezen tussen drie afstanden: 7 km, 14 km, of 17 km.

Maak een gezellige winterwandeling langsheen de verschillende kerststallen in onze gemeente.

Geen nieuwe editie van de Nieuwjaarsloop en -wandeling int donker dit jaar. Kalloo en Fortloop slaan weer de handen in elkaar. Ze pijlden 5 routes van ongeveer 5 kilometer, langs de lichtaccenten van Bewonder elkaar.

De winter is een periode waarin we snakken naar licht, verbondenheid en warmte. Ontdek de lichtaccenten in elke woonkern!

KIP is een kunstroute die je meeneemt langs hedendaagse kunst in onze openbare ruimte. Kunst in de straat. Dit jaar zijn we toe aan de 6de editie.