Quinnie & Quinn - Dimitri Leue, Inge Paulussen, Jonas Leemans

QUINNIE & QUINN ontsnappen aan hun Grote Leider en hun wereld vol regels. Ze komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid. Langs verlaten steden, watervallen en ontploffende paddenstoelen. Niets lijkt wat het is, of lijkt dat alleen maar zo en is alles exact wat het lijkt? Steeds weer nieuwe uitdagingen kruisen hun pad.

“Op een dag waren we op een magische plek. Bovenop een bergtop die boven de wolken ligt, is er een vijvertje. Niet groot, drie meter ongeveer. Ze noemen het de bron der wensen. Mijn vrouw en ik zijn er samen in geweest. De mensen zeiden dat ge daarna een wens moogt doen. Mijn vrouw en ik praatten lang met elkaar over wat we dan zouden wensen. Ik wilde heel graag kunnen vliegen of over een regenboog wandelen, maar Zeretni kwam met de ultieme wens: “We willen dat onze verhalen echt worden.” En zo geschiedde.”

Een speelse ode aan de vrijheid voor kinderen vanaf 6 jaar.

Spel: Jonas Leemans, Dimitri Leue, Inge Paulussen.
Tekst en concept: Dimitri Leue
Kostuums en creaturen: Eva De Mul en Katinka Heremans
Lichtconcept en techniek: Stef Appelen
Muziek: Antoon Offeciers.
productie: Leue


De ticketverkoop voor deze voorstelling is nog niet gestart. Hou onze website en sociale media in de gaten of schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wanneer

zo 26 september 2021 van 15:00 tot 16:15

Waar

cc Binder - theaterzaal Kollebloem

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

€10.00

Vrijetijdspas: 8 EUR

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs