Jeugdhelden - Axl Peleman en Charel Cambré

JEUGDHELDEN – SOUND & VISION

Als kind kijk je naar bepaalde mensen op. Mensen die je inspireren, die je ervan doen dromen om iets te worden en over wie je later met recht en reden kunt zeggen dat ze je voor een belangrijk deel hebben gevormd.
Rolmodellen. Jeugdhelden.

Axl Peleman adoreerde de personages in Star Wars, was verliefd op Joan Jett en Olivia Newton-John – en bijgevolg stikjaloers op John Travolta –, had een poster van Mandela op zijn slaapkamer en liet zijn haar uitdunnen en blonderen tot hij exact hetzelfde kapsel had als Sting. Hij dweepte met The Beatles en Elvis Costello, gaf zich over aan fantasieën als stond hij naast Bob Geldof op het podium van Live Aid en kreeg een krop in zijn keel toen hij de vinger van E.T. felrood zag opgloeien. Hij zag mensen op een afgebrokkeld stuk Berlijnse Muur dansen, duikers passagiers van de Herald of Free Enterprise uit het water redden en verkleumde einzelgängers de Elfstedentocht winnen.

Jeugdhelden wil een zeer persoonlijk maar tezelfdertijd universeel eerbetoon zijn aan al die mensen die levenslang op een voetstuk thuishoren.

Net als in Gitaarvertellingen tekent Charel Cambré wat Axl Peleman vertelt, speelt en zingt. En vertelt, speelt en zingt Axl wat Charel Cambré tekent…


Beeld : Charel Cambré


De ticketverkoop voor deze voorstelling is nog niet gestart. Hou onze website en sociale media in de gaten of schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wanneer

vr 1 oktober 2021 van 20:00 tot 21:30

Waar

cc Binder

Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Prijs

€14.00

Vrijetijdspas: 12 EUR

Organisatie en contact

cc Binder Puurs

Forum 9
2870 Puurs